Ikväll söndag 1 april spelas ett riktigt toppmöte i fotbollens italienska Serie A mellan Juventus – Napoli. Milan fick igår endast oavgjort 1-1 borta mot ett starkt Catania som kvitterade Milans ledning i den andra halvleken. Juventus har nu alltså chansen att hämta in några poäng och vinner man så ligger man bara två poäng bakom ledande Milan.
Juventus - NapoliMen först ska kvällens hinder Napoli klaras av, och det blir inte det lättaste då man möter Serie A fyran som siktar på att ta sig till en hägrande tredje plats som skulle ge Champions League spel kommande säsong.

Matchen Juventus – Napoli sänds i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 20.45.

 

Gör matchen ännu mer spännande genom att spela live odds under matchens gång hos Betsson.

Om du vill spela på matchen har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!