Barcelona Milan Live Stream direkt i din dator!

Barcelona Milan Live Stream

Det finns lite olika sätt att se Barcelona Milan via Live Stream. Vi kommer försöka guida er steg för steg hur ni får tillgång till att se Barcelona Milan gratis direkt i er dator.

Längst ner i det här inlägget finner du information om Barcelona Milan odds, tv kanal, matchstart och troliga laguppställningar.

Förutsättningarna är glasklara inför returmötet på Camp Nou. Gör Milan Mål i champions league kvartsfinalen så måste Barcelona vinna matchen för att gå vidare i Champions League. Vid 0 – 0 så blir det förlängning.

Efter att ha sätt första mötet där Milan spelade ett taktiskt bra försvarsspel så är jag ändå frågande till om man kommer lyckas att hålla tätt bakåt på samma sätt på Camp Nou. Planen på Camp Nou är mycket större och det kommer finnas fler ytor att sticka in bollen på bakom Milans backlinje.

1. Se Barcelona Milan gratis hos Viaplay

Öppnar du ett konto hos Nordicbet så kan du se årets Champions League-matcher helt gratis, exempelvis Barcelona Milan live stream.

Såhär går du tillväga.

1. Öppna ett konto hos Nordicbet
2. Gör en insättning på minst 200 kr. Din insättning kommer automatiskt att dubblas eftersom du är ny kund.
3. Lägg ett spel på minst 200 kr
4. Skicka ett mail till welcome-se@nordicbet.com med meddelandet [ditt användarnamn] – viaplay, exempelvis spelsajten.nu – viaplay
Därefter är det Klart! Du får nu ett abonnemang hos Viaplay helt gratis i en månad.

Om du inte har Viasat i din TV så är det här ett mycket bra erbjudande. Förutom Champions League så kan du se alla Premier Leagues matcher.

När vi säger att du kan se Barcelona Milan gratis så räknar vi med bonusen som du får på ditt konto när du registrerar dig. Den utnyttjar du till att lägga ett spel på minst 200 kr för. Har du ändå tänkt att spela på Barcelona Milan så finns det inget att tveka på.

Registrera dig direkt som kund hos Nordicbet här

_________________________________________________________________________

2. Se Barcelona Milan live stream hos Betsson

Eftersom Betsson släpper schemat för sina livesändningar samma dag som de äger rum så kommer vi först under tisdagen kunna tala om ifall Betson sänder Barcelona Milan via live stream. Om Betsson väljer att streama Barcelona Milan så är att du behöver göra att öppna ett konto och göra en insättning för att kunna se matchen med bra kvalitet. Mer info följer…

Betsson visar tyvärr inte matchen! (Uppdaterat 2012-04-03)

Registrera dig hos Betsson här

bästa bonus

_________________________________________________________________________

Barcelona Milan TV Kanal och Matchstart

Barcelona Milan visas av tv kanalen Viasat Fotboll med matchstart 20.45

Barcelona Milan troliga startuppställningar

Barcelona: Preliminär startelva: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Cesc,Messi, Alexis

Milan: Preliminär startelva: Abbiati; Abate, Mexes, Bonera, Antonini; Ambrosini, Boateng, Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Robinho

Barcelona Milan odds

Matchen mellan Barcelona och Milan erbjuder hela +113 extra spel.

barcelona milan odds

Barcelona Milan Speltips

Spelsajten tror att dett kommer bli mycket svårt för Milan att rå på världens bästa klubblag. Efter att Barcelona gjort 1 – 0 kommer matchen öppna upp sig vilket gör att Milan kommer bli mycket sårbara bakåt och därför tror vi att Barcelona vinner med 3 – 1 tillslut. Tyvärr är det ett resultat som klappar emot hjärtat och jag hoppas verkligen att matchen slutar annorlunda. Om Milan lyckas hålla 0 – 0 så kan det bli nerv i matchen.