Champions League spelet fortsätter med möten nummer två i kvartsfinalerna och vi tittar närmare på Chelsea – Benfica. Vi ger dig här tv kanal och matchstart för Chelsea – Benfica samt hur vi tänker kring vårt speltips på matchen.

Champions League fotboll

Chelsea är bara femte bästa lag just nu i Premier League men är samtidigt bland de åtta bästa lagen i hela Europa och enda kvarvarande engelska lag i Champions League 2011 – 2012. Och Chelsea är på god väg att bli bland de fyra bästa i Europa om man spelar minst oavgjort mot Benfica i onsdagens andra kvartsfinal match i Champions League. Chelsea vann första mötet över Benfica med 0-1 på bortaplan vilket skapat ett underbart läge för att rejält revanschera sin tunga säsong så här långt i den engelska ligan. Klarar man av hindret Benfica så möter man vinnaren i matchen Barcelona – Milan som i skrivande stund håller på som bäst, 2-1 till Barca en bit in i andra halvlek, kom igen nu Milan och Zlatan! Första matchen där slutade 0-0.

Chelsea har favorittrycket på sig inför mötet med Benfica men man kommer knappast underskatta sin motståndare, i alla fall inte om man ska tro Ramires försnack inför matchen som du kan läsa här på Chelseas egen hemsida.

Spelsajten tror på Ramires och att Chelsea gör det som inget annat engelskt lag har möjlighet att klara av längre, nämligen att ta sig till Champions League semifinal. Speltipset för matchen blir Chelsea seger med 3-1.

Matchen Chelsea – Benfica kan du se i tv kanal TV10 med matchstart kl. 20.45.

Du kan under matchens gång spela live odds (livebetting) hos Betsson vilket gör matchen extremt rolig och spännande att följa.

Oddset hos Betsson innan matchstart ser du här för både Chelsea – Benfica och Real Madrid – Apoel Nicosia:
Chelsea - Benfica

Om du vill spela på matcherna har vi på Spelsajten ett rykande hett och färskt erbjudande tillsammans med spelbolaget Betsson där du får dubbelt så stor välkomstbonus som tidigare, läs mer här om denna otroliga bonus!