Se Allsvenska matchen Åtvidaberg – GAIS via Live Stream på Långfredagen 6 april. Alla Åtvid och Gais fans har nu möjligheten att se matchen live även om man inte har Canal+ kanalerna eller bokat biljett för plats på arenan Kopparvallen. NordicBet sänder nämligen matchen live via livestreaming med matchstart kl. 15.00.

Allsvenskan 2012

Åtvidaberg - GAIS Live Stream

Åtvidabergs FF började sin comeback i Allsvenskan på allra bästa sätt genom att bortaslå normalt så hemmastarka Örebro med 3-4. Gais spelade oavgjort 0-0 i sin första Allsvenska match för året mot lokalkonkurrenten Häcken i ett hett derby. Inför mötet Åtvidaberg – Gais har det diskuterats en del om var man egentligen ska spela matchen.

Åtvidabergs matcharena Kopparvallen genomgår just nu en större förändring där ortsborna inte haft en mer omfattande ansiktslyftning att jämföra med på många år tillbaka i tiden. Du kan läsa mer om det på Åtvidaberg spelaren Daniel Hallingströms blogg här.

Matchen Åtvidaberg – GAIS Live Stream kan du se i tv kanal Canal+ Sport och via NordicBet livestreaming med matchstart kl. 15.00.

Odds NordicBet:
livestreaming