Mötet Paris Saint Germain – Olympique Marseille på söndag 8 april är en av årets hetaste fotbollsmatcher i den franska ligan Ligue 1 och du kan se den vi Unibet Live Stream. Paris SG är just nu tvåa i Ligue 1 och är med och fightas om ligatiteln men föll tungt i senaste matchen mot Nancy med 1-2. Först på nionde plats hittar vi matchens andra storlag Marseille som nu får koncentrera sig på ett bra avslut i ligan, annars var det Champions League som gällde allra mest fram till att man häromdagen blev utslaget av Bayern München i kvartsfinalen. Som uppvärmning inför den spännande matchen på söndag har jag tagit fram ett klipp från en underbart het match mellan Paris Saint Germain – Olympique Marseille säsongen 2004-2005.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=LVnfGgRfuuo[/tube]

 

Matchen Paris Saint Germain – Olympique Marseille sänds i tv kanal Viasat Fotboll och via Unibet livestreaming med matchstart kl. 21.00.

Paris St Germain – Ol Marseille Live Stream