På Påskdagen söndag 8 april kl. 17.00 är det en riktig toppmatch i Premier League fotbollen mellan trean Arsenal och tvåan Manchester City. Arsenal slåss främst om att hålla sin tredje plats från jagande Tottenham, Newcastle och Chelsea. Det är allt för långt upp till Manchester City på andra plats då det skiljer hela tretton poäng. Manchester City är i stort sett tvingade att vinna mot Arsenal för att ha en chans att komma ikapp ledande Manchester United som är fem poäng före. Manchester United möter Queens Park Rangers kl. 14.30 imorgon söndag samma dag.

Vill ni ha helgens speltips för Premier League med bland annat matchen Arsenal – Manchester City så kika in här!

Arsenal - Manchester City

Matchen Arsenal – Manchester City sänds i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 17.00.

För uppladdning inför matchen Arsenal – Manchester City så har jag hämtat ett klipp från säsongen 2000/2001. Klass spelare som Fredrik Ljungberg, Dennis Begkamp och Thierry Henry lirade då i Arsenal tröjan.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=sOs7Cnvlugo[/tube]