Hej nu är Ragges hörna tillbaka här med lite bra spel inför dagen.Första matchen är Skellefteå-AIK  1 till.Jag tror stenhårt på en 1a i den här matchen o kör även högt singelspel på en 1a på skellefteå som jag tror kör över AIK idag.Andra matchen är Liverpool-Aston Villa 1.Odds (1.44). Båda lagen har dålig form men det känns som det är dags att Liverpool vinner hemma på Anfield igen. Aston Villa saknar också Richard Dunne, Charles N”Zogbia,Carlos Cuellar, Ciaran Clark, Fabian Delph och Stilian Petrov.Medans Liverpool saknar första målvakten Pepe Reina som vart utvisad senast mot Newcastle och är avstängd här,saknas gör även Lucas Leiva och Charlie Adam.Men hemmapubliken kräver nog en seger här och jag tror Liverpool tar det ganska så lätt ändå.Tredje matchen är Chelsea-Wigan 1.Odds (1.28)Toppen mot botten! Tror Chelsea kör över Wigan idag helt enkelt. till oddset 1.28.

Total odds:3.28