Idag lördag 7 april är det Påskafton och vad kan väl bli bättre än att vi får se en riktig hockey rysare mellan Skellefteå – AIK i den sjunde och avgörande matchen i semifinalspelet. Dagens vinnaren mellan Skellefteå – AIK får möta sedan tidigare finalklara Brynäs som fått extra vila då man tidigt avgjorde sin semifinalrunda mot Färjestad. Tyvärr börjar sändningen i TV4 kl. 15.00 och krockar med Milan – Fiorentina i Serie A (läs mer här) fotbollen, så för mig blir det att blippa mellan kanalerna TV4 och TV4 Sport under eftermiddagen. När det gäller Skellefteå – AIK sjunde avgörande så är jag övertygad om att Skellefteå på sin hemmaplan är det starkare laget idag och vinner nu när det gäller som mest. Speltipset blir seger för Skellefteå och när det gäller resultatet lägger jag mitt spel på resultatet 4-2 till oddset 18,0 hos Unibet. Unibet har också Live betting på matchen Skellefteå – AIK så troligen slänger jag nog in ett eller två ytterligare live odds under matchens gång beroende på hur matchen svänger.

Elitserien

Skellefteå – AIK sänds i tv kanal TV4 med start kl. 15.00.

Resultat odds på matchen Skellefteå – AIK i sjunde avgörande hos Unibet:
Skellefteå - AIK sjunde avgörande