Feyenoord – Excelsior är en match mellan toppen och botten i den holländska fotbolls ligan Eredivisie. Se matchen live med vårt svenska stjärnskott John Guidetti i en av huvudrollerna via Bet365 Live stream.

john guidetti

Feyenoord på fjärde plats har fortfarande häng på de bästa platserna i ligan och är bara sex poäng efter ledande Ajax. Motståndarna Excelsior har det betydligt tuffare och ligger sist i tabellen. Här är förhoppningarna stora att svensken John Guidetti i Feyenoord ska få till målskyttet och att vi får se hans målgester via livesändningen hos Bet365. Spelsajten tror inte matchen Feyenoord – Excelsior kan sluta på annat sätt än att Feynoord ta hem det här, alltså speltipset blir vinst för John Guidetti och hans kamrater. Den holländska tabellen ser du längre ner.

Feyenoord – Excelsior ser du på lördag 14/4 via Bet365 Live stream (livestreaming) med matchstart kl. 19.45.

Vad gäller för att se livestreaming hos Bet35?
Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material från bet365.

Lägg ett odds innan matchen eller varför inte spela live bet under matchens gång – allt kan du göra hos Bet365!

Registrera konto gratis hos Bet365 här!

Feyenoord - Excelsior Live stream
Fotboll tabell