Milan – Genoa ska nu spelas efter att ha blivit uppskjuten. Matchen börjar kl. 18.00 onsdagen 25/4 och den sänds via Live stream och du kan spela odds med Live bet under matchens gång som gör det hela ännu mer spännande!

Zlatan

Milan ligger fortfarande tvåa i Serie A tre pinnar efter ledande Juventus. Juventus har inte förlorat en enda match den här säsongen!?! Varje match är nu extremt viktig för Milan och för Zlatan som nog inte vill se sin fina svit med uppradade ligatitlar stoppas av Juventus. Onsdagens motståndare Genoa befinner sig på sjuttonde plats och är bara en poäng över bottensträcket så de kommer nog kämpa med näbbar och klor för att ta med sig en poäng i den här matchen mot Milan. Och Milan får nog passa sig så att det inte blir som för några veckor sedan då Fiorentina (ligger på platsen framför Genoa i tabellen) slog Milan på självaste San Siro. Spelsajten är ändå övertygade om att Fiorentina matchen var ett misstag som inte kommer att upprepa sig här mot Genoa. Spelsajtens speltips blir att Milan bör vinna matchen enkelt!

Milan – Genoa sänds i tv kanal TV11 och Live stream via Bet365 med matchstart kl. 18.00.

Serie A Odds och livestreaming hos Bet365:
Milan - Genoa TV och Live stream