PSV Eindhoven – Alkmaar möts i en spännande toppmatch och samtidigt svenskmöte i den Holländska ligan under lördagen 14/4. Och du kan se matchen PSV Eindhoven med Ola Toivonen mot AZ Alkmaar med Rasmus Elm via Live stream.

Ola Toivonen

Inför matchen ligger PSV Eindhoven femma i holländska ligan Eredivisie medan bortalaget AZ Alkmaar är på andra plats tre poäng efter ledande Ajax. Vår svenske anfallsspelare Ola Toivonen spelar i PSV Eindhoven och han har gjort bra ifrån sig den här säsongen med sina 16 mål vilket placerar honom på sjätte plats i den sammanlagda holländska skytteligan. Tre mål före på en fjärde plats i skytteligan finner vi John Guidetti (Feyenoord). Kul blir det också att få se planens andre svensk Rasmus Elm i aktion.

 

PSV Eindhoven – Alkmaar kan du se via Bet365 Live stream (livestreaming) med matchstart kl. 18.45.

Vad gäller för att se livestreaming hos Bet35?
Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material från bet365.

Registrera konto hos Bet365 gratis här! 

PSV Eindhoven - Alkmaar Live stream