Arsenal Chelsea möts idag på Emirates.

En viktig match i jakten på en CL plats. Det kommer dock bli riktigt svårt för Chelsea att samla kraft till den här matchen. Varenda match sista tiden har varit som en FA-Cup final. Vinna eller försvinna! Chelsea lyckades parkera bussen framför målet mot barca och vann något turligt med 1-0. Räkna med att Chelsea har sina tankar i returen på Nou Camp på tisdag.

Chelsea har dessutom tunga avbräck i David Luiz,  Branislav Ivanovich och Didier Drogba. Ivanovich är avstängd och alltså inte skadad. Drogba har fått problem med ett knä efter matchen mot Barca men räkna med att han kommer spela returen och eventuellt tillbringa några minuter med ansiktet i gräsmattan. Torres går in som spjutspets.

Arsenal har enbart ligan att fokusera på vilket gör att vi tror på laget idag. Man har haft fin vårform och Wigan var troligtvis en enstaka plump i protokollet. Speltips 2 -1  till Arsenal. En 1:a i matchen ger oddset 2.03 hos Betsson.

Arsenal Chelsea har matchstart 13.45 svensk tid och sänds av tv kanalen Viasat Fotboll

Läs mer om hur du får en bättre bonus via Spelsajten här