FC Barcelona Real Madrid Stream Live! Ikväll 20,00 möts de två av världens bästa klubblag i El Clasico på Camp Nou, Barcelona. Du kan se matchen live på Unibet-Tv.

Här följer du matchen LIVE!

Unibet har just nu , förutom 1200:- i insättningsbonus, en tävling där Du kan få följa med Glenn Hysén till Anfield och se Liverpool – Chelsea den 8 maj!

Barcelona Real Madrid Live Stream

Spelar du för 100 kr på i Unibets oddslobby på valfri match mellan den 19 och 22 april har du chansen att få ta med en vän och uppleva matchen på plats på Anfield tillsammans med Glenn Hysén. Du har hela Unibets oddsutbud till ditt förfogande för att kvalificera dig till utlottningen. Spel före en match börjat eller live räknas, välj och vraka.

Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer, du kan spela på valfri match och på vilken sport du vill för att kvalificera dig.

Så vinner du:

  • Anmäl dig här på Unibet
  • Placera ett spel på minst 100 kr i Unibets oddslobby den 19-22 april, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, live osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill.
  • Spelaren som slumpmässigt dras i utlottningen vinner resan för två.
  • Den totala minimuminsatsen är 100 kr.
  • Både vunna och förlorade spel räknas i tävlingen.

Priser:

Förstapris: Resa och biljetter för två personer till Liverpool-Chelsea den 8 maj.

2-5 pris: Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside.