Onsdag 2 maj kl 20.45 möts Milan – Atalanta i Serie A och vinst krävs för Milan om man ska ha en fortsatt liten chans att nå ikapp och förbi ligaledarna Juventus. Efter matchen Milan – Atalanta återstår endast två matcher till för Milan varav nästa match mot lokalkonkurrenten Inter får ses som allra svårast. Zlatan har fått tillbaka sin parhäst från i höstas då Cassano återigen spelar efter en längre tids frånvaro. Duon är heta tillsammans och Cassano hittar ofta Zlatan med elegant exakta boll passningar som skär igenom motståndar försvaren likt en knivskarp egg skär genom mjukt smör? I Milans match mot tabell tian Atalanta är jag övertygad om att Zlatan och kompani inte viker en tum utan tar hem det här utan alltför stora problem, så speltipset går alltså klart till Milan seger. Förhoppningsvis får vi se firma Zlatan/Cassano hitta varandra igen där Zlatan avslutar pricksäkert i nät likt den målkung han är i Italien.

Milan - Atalanta

Matchen Milan – Atalanta sänds live i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 20.45.

Vill du spela odds och live betting på matchen kan du kolla in vår Bonusguide här för bästa spel bonus.