Det återstår endast ett fåtal matcher för säsongen i Premier League 2011/2012 och det visar sig bli några riktigt nervkittlande sista matcher som ska avgöra allt. Och då är det inte bara det spännande i att kora en vinnare av Premier League som står på spel utan det ska också avgöras vilket lag som tar tredje platsen och därmed är direktkvalificerade till Champions League nästa säsong. Som alltid sår naturligtvis också mycket pengar på spel för lagen. Oj vad spännande det ska bli att följa slutdramatiken och ett oj till ger jag för att engelsk fotboll är bäst i världen när mycket står på spel. Heta känslor och tuffa närkamper brukar spegla dramatiken likt det vi i Sverige ser inom Elitserien i ishockey när slutspelet dragit igång. Största skillnaden här, förutom själva sporten i sig, är väl att man inte ser några slutspels skägg på fotbollsproffsen i Premier League. Vore kul om de kunde ta efter våra hockeylirare!

Premier League

Mancester City och Manchester United står på samma poäng inför näst sista omgången med fördel till City som ligger först. Dock har United stor chans att gå förbi imorgon söndag då man själva på hemmaplan tar sig ann tolfte placerade Swansea vilket bör bli en munsbit för Manchester United, medan Manchester City får det betydligt tuffare i sin borta match mot formstarka femte placerade Newcastle som jagar den åtråvärda tredje platsen vilken ger en Champions League biljett. Newcastle ligger endast två poäng bakom trean Arsenal som just i detta nu endast spelade oavgjort 3-3 mot Norwich. Liga fyran Tottenham (samma poäng som Newcastle) har också stor chans att gå förbi Arsenal imorgon när man möter Aston Villa som befinner sig på femtonde plats. Frågan är om Manchester City med Carlos Tevez kan ge Manchester United en fight och ta hem bucklan???

Premier

Ännu mer dramatik! Just nu pågår också FA Cup finalen på Wembley mellan Chelsea och Liverpool. Matchen står en bit in i den andra halvleken 2-0 till Chelsea vilket inte glädjer ett gammalt Liverpool hjärta. Däremot har säkert min yngre bror dragit på sig ett glädjefnatt samtidigt som hånflinet börjar växa sig starkare i nyllet på honom, Chelsea älskare som han är.

Mina speltips inför morgondagens heta Premier League matcher blir:

Newcastle United – Manchester City (ett X med oddset 3,75 hos Betsson)

Aston Villa FC – Tottenham Hotspur FC (en 2:a med oddset 1,80 hos Betsson)

Manchester United – Swansea (en 1:a med oddset 1,14 hos Betsson)

Odds hos Betsson:

2011-2012

Betsson ger normalt sett nya kunder en startbonus på 100% men registrerar du dig via Spelsajten och uppger kampanjkod: SPELSAJTEN får du hela 200% i välkomstbonus på insatt kapital! Det vill säga, sätt in 500 kr, få 1000 kr extra och totalt 1500 kr på ditt konto. Få 200% i bonus hos Betsson här!