Stockholms lagen AIK – Djurgårdens IF möts i ett super hett fotbolls derby i Allsvenskan på tisdags kvällen och matchen sänds via Live stream (se längre ner i artikeln). Inför derbyt på Råsunda Fotbollsstadion ligger AIK på fjärde plats i tabellen och Djurgården på tolfte. AIK har ännu inte förlorat en match i årets Allsvenska och ser starka och jämna ut. Durgårdens IF har däremot haft det tungt i inledningen av säsongen. Vilken stämning det kommer bli! Dagen innan match har ca 27000 biljetter sålts och det fortsätter köpas platser så vi kan räkna med även en stekhet arena där fansen kommer göra sitt yttersta för att heja fram sina lag förhoppningsvis utan några incidenter som tyvärr nästan alltid uppkommer i dessa så kallade högrisk matcher. Men när allt funkar som det ska, ja då finns inget större att se i Allsvenskan än ett derby mellan AIK och Djurgården!

Läs: GAIS – AFC Eskilstuna Live Stream & Speltips 18/5!

AIK – Djurgården Stream

AIK – Djurgårdens IF sänds kl 19.00 i både tv kanalen Canal+ Sport och via NordicBet LiveTV (Live stream).

Du ser att matchen sänds via Live stream genom att det till höger om oddsen är en liten rund blå ikon med en vit pil inuti.

Upplev spänningen i NordicBet Live TV!

Njut av NordicBets livestreaming, en webbaserad TV-tjänst där du kan ta del av ett fantastiskt utbud av sportevenemang via din dator dygnet runt. Denna tjänst är kostnadsfri för alla aktiva kunder. Du kan se livesport alla dagar i veckan, både på dagen och kvällen, och sändningarna är lika bra som de du ser i TV.

För att kunna titta på livestreaming måste du ha pengar på ditt konto eller ha gjort ett spel under det senaste dygnet (24 timmarna).

Vilket lag vinner matchen? Jo vi på Spelsajten är övertygade om att AIK tar hem det här på hemmaplan, vårt speltips är 2-0.

Djurgårdens trupp mot AIK: 

2. Joona Toivio
3. Marc Pedersen
4. Yussif Chibsah
5. Petter Gustafsson
6. Peter Nymann
7. Martin Broberg
8. James Keene
9. Ricardo Santos
10. Christer Youssef
11. Daniel Sjölund
13. Emil Bergström
14. Kebba Ceesay
16. Kasper Hämäläinen
20. Andreas Dahlén
21. Kasper Jensen
22. Philip Hellquist
23. Tommi Vaiho
25. Sebastian Rajalakso

AIK’s trupp mot Durgårdens IF:

2 Niklas Backman
3 Per Karlsson
4 Nils-Eric Johansson
5 Robert Åhman Persson
7 Helgi Daníelsson
8 Daniel Tjernström
9 Martin Kayongo-Mutumba
10 Celso Borges
11 Lalawélé Atakora
12 Christian Kouakou
13 Kyriakos Stamatopoulos
15 Robin Quaison
16 Martin Lorentzson
18 Nicklas Maripuu
19 Alhassan Kamara
21 Pontus Engblom
24 Daniel Gustavsson
28 Viktor Lundberg
29 Gabriel Özkan
35 Lee Baxter