Fast Poker är något vi kan rekommendera hos Betsafe just nu!

fast poker

För dig som alltid spelar turbo bord för att du inte orkar vänta så kommer här ett alternativ.

Fast Poker – Det snabbaste sättet att spela poker

Betsafe har precis lanserat Fast Poker som är roligt, snabbt och spännande. Det är precis som vanlig poker fast mer rafflande. Så snart en hand är över eller du tryckt på ”fast fold” så får du nya motståndare vid bordet. Detta beror på att du spelar mot en hel pool av spelare, snarare än det bestämda antalet vid ett normalt bord.

Oavsett hur du spelar, kan Betsafe garantera dig en sak; Fast Poker kommer hålla dig igång. Du måste vara koncentrerad och kan inte slappna av en sekund. Gillar du inte en hand du fått, bara lägg den så flyttas du direkt till nästa, och nästa. Du kan med andra ord vänta på de rätta händerna. Du måste dock vara vaksam på att det finns andra som väntar på de rätta händerna också.

Vi på Spelsajten har själva provat spelformen och efter ett tag så orkar man inte vänta på de rätta händerna utan spelar även sämre händer. Har du tålamod så kan du göra en hel del pengar när du spelar Fast Poker!

Spela Fastpoker

Prova det nu, och se till att dra nytta av Betsafes bonuserbjudande vid registrering. Nya som gamla kunder får 10 euro gratis att spela för när man testar Fast Poker.

€10 gratis – inga hållhakar! Det bästa sättet att prova på Fast Poker, är att göra det gratis. Du har €10 som väntar på dig på ditt konto; du får det gratis och direkt när du går in i pokerrummet för Fast Poker givet att du har ett konto för riktiga pengar med plussaldo (€0,01+). Vad väntar du på? Prova det nu!

€200 Registreringsbonus – Alla spelare får en registreringsbonus till Fast Poker. För varje €25 i rake, släpper vi €5 från bonuskontot till dig, upp till totalt €200. Bonusen gäller i 60 dagar från första gången du gått in i pokerrummet för Fast Poker. Du kan alltid hålla koll på din bonus genom att trycka på %-symbolen i klienten.

Det är lätt att komma igång:

1. Registrera ett Betsafe.com-konto
2. Sätt in pengar på kontot via någon av våra många betalningsmetoder
3. Ladda ner klienten för Fast Poker gratis, eller spela direkt i webbläsaren
4. Välj ditt pokeralias första gången du går in i pokerrummet
5. Delta i valfri pool av spelare, och hoppa in i hetluften

Få 10 Euro Gratis här att prova på Betsafes Fast Poker