Uppdatering: Vinnare av Champions League Finalen 2012 blev Chelsea. Här kan du se när Chelsea tar emot bucklan!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=1ExYmZMgcjI[/tube]

Champions League Final 2012 spelas lördagen 19 maj mellan Bayern München och Chelsea.

Bayern München - Chelsea

I Champions League semifinalerna såg det ut som det var uppdukat för ett vidare avancemang och finalmatch mellan de spanska storlagen Barcelona och Real Madrid. Men både tyska Bayern München och engelska Chelsea överraskade och slog ut de bägge storlagen. Bayern München anses ha favoritskapet inför mötet med Chelsea eftersom finalen spelas i deras hemstad München. Det kommer säkerligen vara en enormt stor supporterskara till Bayern München på plats och Chelsea får rikta in sig på att se en hel del rött. Förhoppningsvis räcker det med det röda havet av fans på läktaren som Chelsea spelarna får se och att inte någon ser rött på plan och får se domarens röda kort tryckas upp i ansiktet. Det höll så när ställa till det senast i semifinalen mot Barcelona då John Terry åkte ut och alla trodde det var kört. Barcelona anses av många vara världens bästa lag och med världens bästa spelare Messi i laget. Men som alla vet vid det här laget så gjorde Chelsea en bragdartad upphämtning, som kan sälla sig till en av de allra bästa klassiska Champions League matcherna genom tiderna, vilket gjorde att de tog sig till final. Bayern München överraskade också de flesta fotbollskunniga i världen då man lite sensationellt slog ut sin semifinal motståndare Real Madrid med Christiano Ronaldo i spetsen.

Hur tror vi då finalen mellan Bayern München Chelsea ska gå då? Ja, vi på Spelsajten tänkte ge ett kaxigt speltips som många nog ser som ogenomtänkt. Men vi på Spelsajten är övertygade om att Chelsea kommer gå ända fram och får höja Champions League bucklan sent på lördags kvällen. Även om Bayern har hemmaplan och därmed favoritskapet på sig, och att Chelseas försvarsjätte John Terry är avstängd från spel på grund av sitt röda kort i semifinalen, så har det visat sig många gånger förut under säsongen att Chelsea oftast spelar som allra bäst när man inte är förhandsfavorit inför en match. Matchen senast mot Barcelona vittnar i allra högsta grad om det. Engelska lag är kända för att kriga ända in till dess slutsignalen ljuder och här tror vi på Spelsajten att det är det som fäller det slutgiltiga avgörandet. Och vi tror på ett sent avgörande i matchen till Chelseas fördel. Någon som vågar sätta emot?

Vi säger redan nu stort grattis Chelsea till Champions League titeln år 2012!

Champions League Finalen 2012 mellan Bayern München – Chelsea sänds i tv kanal TV3 med matchstart kl. 20.45.

Spela Live betting (Live odds) under matchen hos Betsson här!

Champions League Final 2012

Bonus Champions League

Lägg ditt spel för finalen i Champions League; för att ytterligare öka spänningen ger Betsson alla kunder en bonus på 100% på deras nästa insättning. Välj din vinnare och dubbla dina vinster! Få en bonus på 100% – upp till 100 kr. – Gör en insättning till ditt konto på Betsson och gå till mitt Mitt konto – Tillgängliga/Aktiva bonusar.

– Klicka på bonusikonen i Sportsbooken och ange önskad summa för att aktivera bonusen.

– Bonuspengarna kommer automatiskt att betalas ut till ditt konto och du kan börja lägga spel.

Hämta din bonus här!

100 kr bonus

 

Om du är ny spelare – läs här om hur du kan få 100 kr gratis och hela 200% välkomstbonus!