Norrköping Åtvidaberg möts på idrottsparken i Norrköping!

norrköping åtvidaberg live stream

Snacka om stekhett derby! Tabellen är het, vädret är varmt och mycket står på spel när lagen drabbar samman. Båda lagen har spelat in 16 poäng och det är framförallt starkt av Åtvidaberg som nykomling att ha tagit så mycket poäng redan! Det förväntas bli storpublik på idrottsparken i Norrköping. Redan har man sålt 14.000 biljetter och man räknar med ytterligare besökare som köper biljett vi entrén.

Kan det bli 15.000 så är det nog det mesta man haft på väldigt många år!

IFK Norrköping Åtvidaberg har matchstart Onsdag 2012-05-23 klockan 19.00

Om du inte har möjlighet att gå på matchen och se den live eller har tv kanalen så finns det en annan möjlighet och det är att se Norrköping Åtvidaberg via Live Streaming direkt i din dator.

Du ser Norrköping Åtvidaberg via Live Stream hos NordicBet.

Njut av NordicBets livestreaming, en webbaserad TV-tjänst där du kan ta del av ett fantastiskt utbud av sportevenemang via din dator dygnet runt. Denna tjänst är kostnadsfri för alla aktiva kunder. Du kan se livesport alla dagar i veckan, både på dagen och kvällen, och sändningarna är lika bra som de du ser i TV.

För att kunna titta på livestreaming måste du ha pengar på ditt konto eller ha gjort ett spel under det senaste dygnet (24 timmarna).

 nordicbet livestreamingSe Norrköping Åtvidaberg via live stream här

 

 

Oddsen hos NordicBet säger att Norrköping är knappa favoriter

Norrköping Åtvidaberg odds