Elitloppet är ett av de mest uppmärksammade idrotts evenemangen i Sverige och är samtidigt ett av världens mest renommerade travlopp. Elitloppet 2012 avgörs söndagen den 27:e maj på Solvalla där 16 av världens bästa hästar bjuds in för att göra upp i två försök och en final, båda över sprinterdistansen 1609 meter. Förstapriset 2012 är på hela tre miljoner svenska kronor.

Elitloppshelgen 25-27 maj räknas med sina över 50 000 besökare som ett av Stockholms största evenemang och som de största återkommande idrottsevenemanget i Sverige. En gång om året samlas aktiva, hästägare, travfans och nyfikna besökare för att skapa den folkfest som gjort Elitloppet känt som ett idrottsevenemang man återkommer till.

Elitloppet 2012 äger rum söndag 27 maj och sänds i tv kanal TV4 med start kl. 14.00.

Om du vill spela ett odds på vinnare av Elitloppet 2012 kan du göra det hos spelbolaget Betsson.

Om du är ny spelare hos Betsson kan du genom Spelsajten ta del av en mycket förmånlig bonus, läs mer här!

Spelsajtens speltips på vinnare blir Commander Crowe till oddset 4,90.