Fotbolls-EM 2012 ska äntligen starta. Imorgon 8 juni sparkar EM i fotboll 2012 igång med öppningsmatcherna Polen – Grekland och Ryssland – Tjeckien. Sverige spelar inte sin öppningsmatch förrän på måndag 11 juni då man möter Ukraina. Det ska bli ett mycket spännande mästerskap för oss svenskar då Sveriges fotbollslandslag känns starka och är svårslagna vilket senaste tidens landskamper vittnat om. Ingen förlust ännu i år och få insläppta mål trots dåligt markeringsspel i försvaret på fasta situationer emellanåt. Zlatan är i storform och har väl aldrig varit det tidigare inför en mästerskaps turnering. Det är till och med så att Sveriges starka facit senaste tiden gjort att man hålls som en av favoriterna till slutsegern av utländska bedömare. Om du vill spela odds på matcherna i Fotbolls-EM 2012 rekommenderar vi på Spelsajten att du spelar hos spelbolaget Betsson då vi har ett samarbete med dem som gör att du får dubbelt så hög välkomstbonus – hela 200%.

Se vad Betsson experten Ola säger inför Fotbolls-EM 2012:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=hMOBR4WyQ1Y[/tube]

Odds för vinnare och matcher i Sveriges grupp:

Spelsajten sticker ut näsan och tippar Sverige som vinnare av sin grupp D!