Vi är nu inne på andra dagen av fotbolls-EM 2012 och kan se fram emot höjdarmatcher ikväll som Holland Danmark och Tyskland Portugal. En match där utgången känns given är matchen mellan Holland Danmark som definitivt borde sluta med Holländsk seger. Trots att brödrahjärtat klappar en del för Danmark så går det inte komma ifrån att Hollands fotbollslandslag innehåller idel storstjärnor och ligger på fjärde plats på Fifas världsranking. Vad sägs om spelare i Holland som till exempel Heitinga, Bouma, van Bommel, Sneijder, de Jong, Robben, van Persie och Affellay. Danmarks största stjärnor heter Agger och Bendtner.

Nederländerna – Frankrike Live Stream

Holland – Danmark

En liten varning ska dock lyftas för Danmark då man har en fysiskt konditionsstark trupp som är samspelta och man ligger också på nionde plats på världsrankingen före lag som Portugal, Italien, Ryssland, Frankrike. Sverige är i ranking jämförelse en bra bit efter och återfinns först på sjuttonde plats. Så räkna inte bort Danmark helt i denna match. Men om inte domaren bestämmer sig för att vara med och spela en avgörande roll och därmed ändra förutsättningarna så ska ändå segern gå till Holland ikväll. För Holländsk seger ges oddset 1,71 hos Betsson vilket är ett bra odds för ett lag som av många ses som favoriter till EM-guldet.

Streama Holland Frankrike gratis!