Tyskland Portugal möts i den första omgången i EM slutspelets grupp B. Det är en mycket tuff grupp där de andra två lagen är Holland och Danmark.

Sverige Portugal live stream Nations League

Vi kommer troligtvis få se en tysk lagmaskin mot ett tekniskt individuellt skickligt Portugal. Portugal har EM:s störste stjärna i sitt lag i Cristiano Ronaldo. Han måste hålla en väldigt hög nivå om Portugal ska lyckas gå vidare från Grupp B. Han axlar ungefär samma ansvar som Zlatan gör för Sverige. Jag tror att vi kommer få se en hel del av Ronaldo under EM slutspelets gruppspel, men tyvärr tar det stop där. Både Tyskland och Holland känns alldeles för starka för att inte ta sig vidare ur gruppspelet.

Tyskland har en sådan tung offensiv i laget vilket gör att laget känns svårslaget. Frågan är hur man formerar laget. Kommer man starta med en forward i Klose eller Gomez eller kommer båda två starta? Tyskland har nog den bredaste truppen i hela EM.

Trolig startelva Tyskland:

Neuer-Boateng, Badstuber, Mertesacker, Lahm-Khedira, Schweinsteiger-Müller, Özil, Podolski- Gomez

Trolig startelva Portugal:

Rui Patricio-J Pereira, Pepe, Bruno Alves,Coentrao-Meireiles,Veloso, nani, Moutinho-Postiga, Cristiano Ronaldo.

Speltips Tyskland Portugal:

Som vi tidigare nämnt kommer säkert Portugal ha en hel del boll, men det kommer gå väldigt fort när Tyskland bryter och ställer om sitt spel. Ungefär som Ryssland spelade mot Tjeckien igår. Den tyska maskinen kommer vara alldeles för svår att bräcka och slutresultatet kommer bli 3 – 1 till Tyskland. Vi har valt att spela på en 1:a hos Betsson till oddset 2.07

Tyskland Portugal har matchstart 20.45 och visas av tv kanalen SVT1.

Annars kan vi rekommendera ett gratis Liveoddsspel på Spanien Italien, Läs mer här