Spanien möter Italien i fotbolls EM final 2012. Spanien är förhandsfavoriterna som kommer från två raka mästerskapsvinster i EM och VM. Italien kom till EM 2012 med nederlagstippade rubriker och skandaler i bagaget, det var mycket turbulent i laget, i alla fall enligt media. Som nu alla vet så har Spanien så här långt pallat för trycket och tagit sig vidare till final även om det inte alltid varit övertygande. Italien har överraskat alla och tagit sig till final på ett mycket välförtjänt sätt där man anammat en ny spelstil i ett lag med generationsskifte, anfallsfotboll med en bra deffensiv som grund har ersatt kompakt deffensiv med enbart kontringar.

Hur ska matchen ikväll mellan Spanien och Italien i fotbolls EM 2012 då sluta? Vårt speltips är att Spanien blir historiska och tar sin tredje raka stora mästerskapstitel för landslag. Spanien vinner mot Italien med uddamålet.

Spanien – Italien EM final 2012 sändfs i tv kanal TV4 med matchstart kl 20.45.

Läs här om hur du genom Spelsajten får 200% spelbonus om du vill spela på matchen!

Läs här om vår Bonusguide som hjälper dig att få information om vilka bonusar som spelbolagen erbjuder.

Spanien - Italien