Ikväll spelas Sveriges första match i VM-kvalet 2012 mellan Sverige – Kazakstan. Sverige spelar i grupp C som också består av lagen; Tyskland, Irland, Österrike, Kazakstan och Färöarna.

Sveriges fotbollslandslag

Förväntade startelvor i kvällens drabbning mellan Sverige – Kazakstan (VM-kval):

Sverige: Andreas Isaksson, Kasimpasa – Mikael Lustig, Celtic, Andreas Granqvist, Genoa, Jonas Olsson, West Bromwich, Behrang Safari, Anderlecht – Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, Rasmus Elm, do – Sebastian Larsson, Sunderland, Zlatan Ibrahimovic, Paris SG, Ola Toivonen, PSV Eindhoven – Johan Elmander, Galatasaray.

Avbytare: Pär Hansson (mv), Helsingborg, Adam Johansson, Seattle, Mikael Antonsson, Bologna, Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn, Albin Ekdal, Cagliari, Samuel Holmén, Istanbul, Emir Bajrami, Monaco, Anders Svensson, Elfsborg, Marcus Berg, Hamburg.

Förbundskapten: Erik Hamrén.

Kazakstan: Andrej Sidelnikov, Aktobe – Aleksandr Kislitsyn, Tobol Kostanaj, Muchtar Muchtarov, Ordabasy Sjymkent, Michail Rozjkov, Astana, Aleksandr Kirov, Sjachtior Karaganda – Anotolij Bogdanov, Tobol Kostanaj, Kajrat Nurdauletov, Astana, Tanat Nuserbajev, do, Ulan Konysbajev, do, Heinrich Schmidtgal, Greuther Fürth – Sergej Ostapenko, Astana.

Avbytare: Anton Tsirin (mv), Akzjajyk Uralsk, Aleksandr Mokin (mv), Sjachtior Karaganda, Mark Gurman, Kajrat Almaty, Konstantin Engel, Energie Cottbus, Viktor Dmitrenko, Astana, Marat Chajrullin, Aktobe, Valerij Korobkin, Astana, Bauyrzjan Islamchan, Taraz, Baurzjan Dzjoltjijev, Tobol Kostanaj, Dmitrij Sjomko, Irtysj Pavlodar, Serikzjan Muzjikov, Zjetysu Taldykorgan, Pavel Sjabalin, Irtysj Pavlodar, Sergej Gridin, Sjachtior Karaganda.

Förbundskapten: Miroslav Beranek.

Domare: Sergij Bojko, Ukraina.

Matchen Sverige – Kazakstan VM-kval sänds i tv kanal TV4 med matchstart kl. 20.30.

Speltips: 2-0 till Sverige. Spel odds på matchen Sverige – Kazakstan hittar du hos Bet365 här.