Stryktipset vecka 37

De senaste helgerna har det varit otroligt svårt på Stryktipset. Jakten på 13 rätt fortsätter!

Vi kommer även fortsätta på den inslagna vägen med 6 halvgarderingar för 64 kr.

Arsenal kommer stärkta från vinsten mot Liverpool senast och kommer inte ha några problem att vinna över Southampton hemma.

Vi garderar lagen från Manchester då de inte övertygat inledningsvis. Stoke spelar alltid bra mot topplagen och hemma på Britannia Stadium är man oerhört svårspelade. Krysset bör finnas med på kupongen. United bör slå Wigan hemma. Dock så har Wigan imponerad i alla fall på mig de matcher jag sett hittills i år. Man tappade tidigt 2-o mot Chelsea men spelade därefter jämt och var till och med bättre vissa stunder än Londonlaget.

Blackburn har siktet inställt på Premier League igen och hoppas kunna göra sejouren kort i the Championship. Man ledde länge mot Leeds borta men fick till slut 3-3 med sig. Ska man vara ett topplag så ska man slå Brist C borta.

Vilken är er bank på stryktipset vecka 37? Kommentera gärna!

Besök Svenska Spel och stryktipset här