Idag är det dags för Zlatan att bekänna färg i igen i mötet Bastia – PSG.

ZlatanPSG har gått bra de senaste matcherna både när det gäller franska ligan Ligue 1 och Champions League och man bör inte ha några problem med nykomlingen Bastia som haft det lite tuffare spelmässigt sista tiden. Stjärnorna i PSG verkar ha hittat formen nu och man har i stort sett de bästa spelarna tillgängliga inför dagens match förutom skadade spelarna Thiago Motta och Lavezzi. Trots bortaplan ska PSG vinna med minst två mål.

 

Odds för PSG vinst med minst två mål är 2,40 hos Betsson:

PSG tv kanal

Så här ser de uttagna trupperna ut inför mötet Bastia – PSG:

Bastia

Agostini, Novaes, Angoula, Choplin, Cioni, Marchal, Marque, Mary, Sans, Cahuzac,
Harek, Khazri, Palmieri, Rothen, Thauvin, Yatabaré, Maoulida, Modeste.

PSG

ALEX, ARMAND Sylvain, BODMER Mathieu, CAMARA Zoumana, CHANTÔME Clément, DOUCHEZ Nicolas, GAMEIRO Kevin, HOARAU Guillaume, IBRAHIMOVIC Zlatan, JALLET Christophe, LE CROM Ronan, MATUIDI Blaise, MAXWELL, MENEZ Jérémy, NENE, PASTORE Javier, SAKHO Mamadou, SIRIGU Salvatore, SISSOKO Mohamed, THIAGO SILVA, VAN DER WIEL Gregory, VERRATTI Marco

Matchen Bastia – PSG sänds lördag 22 september i tv kanal TV4 Sport med matchstart kl. 17.00.