Helgen har knappt slutat förrän man börjar längta tills nästa och då är det inte främst ledigheten som man tänker på.

”IT’S The Fucking Premier League coming up!!”

Ligan känns inledningsvis mer oviss än på många år. Chelsea leder men de har också haft ett mycket lättare program än övriga beräknade topplag. Även om det tar emot att säga så imponerade Arsenal stort på mig i söndags när man förde spelet och hade mest bollinnehav och målchanser mot regerande mästarna City borta. Arsenal har en väldig bredd på sin trupp i år och vi får se hur mycket man kommer sakna Robin Van Persie framöver. Stabilt bakåt  är det än så länge i alla fall. På lördag väntar Chelsea i den tidiga matchen som startar 13.45. Räkna med att Arsenal kommer föra spelet och Chelsea satsa på kontringar där man är livsfarliga i Hazard, Ramires, Mata och Oscar om de nu får starta. Lampard vilades senast men lär delta i en sådan viktig match där hans rutin kan bli avgörande. Arsenal Chelsea har som sagt matchstart 13.45 på Emirates och visas av tv kanalen Viasat Fotboll.

Vad bjuds det mer på kommande omgång av Premier League?

Jag vill lyfta fram Everton! Jag har dem som en personlig outsider i år. De brukar alltid starta ligan dåligt och sen komma smygandes fram på våren. I år verkar det som man lärt sig och fått en kanonstart på Ligan. Man var riktigt nära att slå Newcastle där man tappade poäng i slutet efter att ha fått två mål felaktigt bortdömda. På Goodison Park är det inte många som kommer få med sig poäng i år om de fina energiska spelet håller i sig. Everton lyfter sig alltid mot topplagen och det har varit lagets dilemma. Ska man vara med och nosa på toppen i år, ja då ska man bara vinna över Southampton hemma. Everton Southampton har matchstart 16.00 men efterhandssänds i tv kanal Viasat Sport klockan 20.05

Jag ser också en väldigt intressant match i Norwich mot Liverpool. Två lag som skrapat ihop 3 respektive 2 poäng och ligger på varsin sida om nedflyttningsstrecket. Liverpool har haft ett otroligt svårt spelprogram inledningsvis av säsongen. Man har spelat väldigt positiv fotboll och borde ha haft några poäng mer än vad tabellen visar. Jag hoppas verkligen att Managern Brendan Rodgers får vara kvar då de tappade poängen knappast kan skyllas på hans taktik även om Liverpool gjort sin sämsta start i ligan på 101 år. 101 ÅR!!, ja den siffran kan man suga ett tag på antingen med mersmak eller besk smak beroende på hur man ser det.

Norwich Liverpool har matchstart lördag 16.00 och efterhandsänds av Viasat Fotboll klockan 20.30

Räcker det? Nej verkligen inte!!

När man som bäst hämtat sig efter Tips Lördag ja då smäller det på Old Trafford och Drömmarnas Teater! Manchester United mot Tottenham. Ferguson mot Villas Boas. Här kan vi mycket väl få se en 5-6 mål. Båda lagen kan mycket väl gasa från start. Tyvärr tror jag att det blir Tottenhams fall. Årets United har tagit sina poäng även om maskineriet varit lite ringrostigt. United kommer som vanligt bli bättre ju längre säsongen lider och RVP smälter in i lagbygget för varje match som går.

Manchester United Tottenham har matchstart 18.30 och visas av tv kanal Viasat Fotboll.

Spelbart?

Ja vi hittar några riktigt bra matcher när det gäller helgens Premier League. 1.40 på Everton känns mycket bra. Tror även på United hemma mot Tottenham till oddset 1.57. Det lockar även att ta med Newcastle borta mot Reading till fina oddset 2.50.

Här finner ni topplistan för olika spelbolag när det gäller odds och spel.

Vår favorit är bet365 som är störst när det gäller olika liveoddsmarknader.

premier league matcher tv kanal

Glöm inte heller bort Londonderbyt på måndag 1:a Oktober mellan QPR och West Ham. Det lär bli en ful tillställning. Så klart!

”This is The Fucking Premier League!!” och det tackar vi för…