Fifa 13 släpps 27 september i hela Europa. Det sägs att nya Fifa ska skilja mer på bra och dåliga spelare. De sämre spelarna har svårare att slå perfekta passningar osv. Du kommer även kunna utmana försvaret på ett helt annat sätt när du anfaller.

Vi tror och hoppas att detta kommer bli ett lyft för alla FIFA Älskare!

Här följer några nyheter i FIFA 13

Attacking Intelligence – En helt ny positioneringsfunktion som ger spelarna möjlighet att arbeta hårdare, smartare och analysera spelvägar för att dra isär backlinjen.

Complete Dribbling – Ger spelarna möjligheten att vara mer kreativa och farliga i sitt anfallsspel, dra nytta av precisa passningar och 360 graders rörlighet i dribblingarna.

FIFA 13 1st Touch Control – Ett nytt system som tar bort den perfekta bolltouchen hos alla spelare och istället skapar osäkerhet i mottagningarna av svåra passar som gör att försvararna kan dra nytta av felpassningar eller dåliga mottagningar för att vinna tillbaka bollen.

Player Impact Engine – Den andra generationen av fysikmotorn som gör att spelarna reagerar realistiskt på kollisioner och kamper utan boll.

FIFA 13 Tactical Free Kicks – Gör så att spelarna kan skapa farliga och oförutsägbara frisparkar.

Två nya passningsfunktioner som ger spelarna möjligheten att slå fina nätta passningar eller långa djupledspassningar in på fria ytor eller till en lagkamrat.

Titta gärna på videon så kanske du får en extra spark i arslet för att gå och köpa FIFA 13 när det nu släpps 2012-09-27.