Ikväll spelar Porto – Paris SG  i Champions League och det är åter dags för Zlatan Ibrahimovic att fortsätta resan mot den åtråvärda bucklan, och naturligtvis kommer Spelsajten att spela livespel under matchens gång. När Porto och Paris SG möts ikväll så är det den andra omgången i gruppspelet Grupp A där även lagen Dinamo Zagreb och Dynamo Kiev ingår. Både Porto och Paris SG vann sina inledande möten övertygande och ställs nu mot varandra i en tidig gruppfinal. Inför matchen ligger Paris SG före Porto med bättre målskillnad efter den första omgången. En extra sak att tänka på är att Paris SG spelaren Zlatan Ibrahimovic fyller år just ikväll och vill säkert fira det med en vinst över svårslagna hemmalaget Porto. Paris SG tränaren Carlo Ancelotti fick frågan om han har någon present till Zlatan och svarade: ”No, I haven’t planned anything for Ibra, but I hope he has a present for us!”

Porto Paris SG Champions League

 

 

 

 

Se här vad Ancelotti säger mer inför mötet Porto – Paris SG:
http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/59322/Ancelotti-A-real-test

Porto truppen:
Fabiano, Helton – Alex Sandro, Danilo, Maicon, Mangala, Miguel Lopes, Otamendi – Castro, Defour, Fernando, João Moutinho, Lucho – Atsu, Jackson, James, Kleber, Varela.

Paris SG’ truppen:
ALEX, AREOLA Alphonse, ARMAND Sylvain, CAMARA Zoumana, CHANTÔME Clément, DOUCHEZ Nicolas, GAMEIRO Kevin, HOARAU Guillaume, IBRAHIMOVIC Zlatan, JALLET Christophe, LAVEZZI Ezequiel, MATUIDI Blaise, MAXWELL, MENEZ Jérémy, NENE, PASTORE Javier, SAKHO Mamadou, SIRIGU Salvatore, SISSOKO Mohamed, THIAGO SILVA, VAN DER WIEL Gegory, VERRATTI Marco.

Matchen Porto – Paris SG sänds onsdag 3/10 i tv kanal Viasat Fotboll med matchstart kl. 20.45.

Livespel Porto – Paris SG

Spelsajten har ikväll tänkt följa matchen live via Betsson Livespel där vi kommer vara aktiva med att spela odds under matchens gång när vi ser (tror) att matchen går en det ena hållet och en det andra hållet eller när vi förutser att kanske Zlatan gör nästa mål osv…

Spela Betsson Livespel på Porto – Paris SG  i Champions League