tipsförslag v 40

Äntligen stryktipsdags igen. Det är stryktipset man lever för i veckorna kan man säga. Finns inget bättre att vakna upp på lördagen utan ”måsten” och ha fotbollen att se fram emot.  När väl klockan slår 16.00 så har man vardagsrumsbordet laddat med lite chips och några kalla på laddning i kylen.

Vecka 40:s stryktipsförslag har inte varit helt lätt att ta ut då det känns som man skulle behöva gardera nästan alla matcher. Lyckas man sätta skrällarna den här veckan så lär det bli pengar.

Vecka 40:s mest säkra match?

Ja vi kan inte på något vis se hur Norwich ska lyckas ta poäng av Chelsea på Stamford Bridge som inlett säsongen strålande med 5 segrar och 1 oavgjord. Visserligen har man haft Champions League i veckan men truppen är så pass bred att man har pigga och fräscha ben att slänga in.

Veckans skräll på stryktipset.

Det finns gott om skrällar att hitta på kupongen, men ska vi nämna några så får det bli match 3, West Brom mot Queens PR. West Brom fick flera skador senast och QPR:s trupp är bättre än vad tabelläget visar.

Vi vill också varna för Wigan som mycket väl kan skaka formstarka Everton. Det är Evertons oförmåga att vinna över de lite sämre lagen i tabellen som vi hänvisar till. Everton höjer sig alltid några nivåer när man möter topplagen. Återstår att se om man är stabila nog att ta 3 poäng borta mot Wigan, Vi tvekar…

Vi fortsätter på den inslagna vägen med 6 halvgarderingar för 64 kr.

Hur spelar ni? kommentera gärna!