Det kallas världens största fotbolls derby och alla har möjligheten att se El Clásico Barcelona – Real Madrid live via Live stream. Men egentligen är inte matchen Barcelona – Real Madrid ett äkta derby. Däremot nämns det alltid i de sammanhangen och onekligen är det en av de största matcher man kan se inom klubblags- fotboll endast slaget av en Champions League final. Varför El Clásico mötet mellan Barcelona – Real Madrid är så speciell, inte bara i Spanien utan i hela världen, har att göra med att Barcelona och Madrid är de största och mest inflytesrika städerna i Spanien och bär på sina olika samhälleliga och ekonomiska umbäranden genom historien. Madrid med sin förknippade överhöghet och Barcelona med katalansk minoritetsbefolkning.

Barcelona – Real Madrid sänds via Live stream hos Unibet TV här >>.

Barcelona Real Madrid LivestreamMadrid och Barcelona är också två av de allra största fotbolls klubbarna genom hela fotbolls historien och mötena dem emellan har för många åskådare blivit oförglömliga minnen. Undertecknad har ett sådant minne när jag 10 April 2005 såg El Clásico Real Madrid – Barcelona Live på plats på Santiago Bernabeu stadion där matchen slutade 4-2 till hemmalaget Real Madrids favör. Vilken match! Enda besvikelsen var att jag inte fick se Henrik Larsson spela för sitt Barcelona då han var skadad just då. Men det fanns gott om andra världsstjärnor på plan samtidigt, vad sägs om dessa målgörare i matchprotokollet:
Real Madrid: Zidane (7), Ronaldo (20), Raúl (45+2), Owen (66)
Barcelona: Eto’o (29), Ronaldinho (73)
Andra spelare som var med på planen som är värda att nämnas: David Beckham och Roberto Carlos.

Nu kan du få vara med om ytterligare historia när Barcelona – Real Madrid möts i El Clásico under söndagen 7 oktober kl. 19.45.

Nu har du chansen att se nästa El Clasico Live på plats i Madrid!