Gillar du att spela på stryktipset eller sport i allmänhet så finns här ett alternativ för dig. Betway erbjuder alla nya kunder ett gratis spel som är värt 250 kronor. Du väljer själv inom vilken sportkategori som du vill lägga dina spel. Erbjudandet om 250 kr riskfritt spel fungerar oavset om du väljer att lägga dina spel på Elitserien, Allsvenskan eller Premier League.

Här följer några grundläggande regler för bonusen som nya spelare får.

1. Insättning
1.1 Den 250SEK välkomstbonusen ger kunden en återbetalning på deras första insättning med ett värde på upp till 250SEK, om den förlorats inom 7 dagar

1.2 Detta erbjudande gäller endast för nya kunder hos Betway och måste användas inom 7 dagar efter att ett konto öppnats. Alla satsningar måste göras inom 7 dagar efter registrering gjorts för att kunna ta del av välkomstbonusen.

1.3 Återbetalning sker i bonuscash.

För fullständiga villkor så läs mer på Betways hemsida.

Vill du läsa mer om spelbolaget Betway så finns det en utmärkt recension att läsa hos Svenskt Spel.