stryktipsförslag vecka 42Stryktipset vecka 42 känns riktigt kul och inspirerande! Äntligen lite Premier League matcher på kupongen. Förra veckan var nog en av de tråkigaste stryktipsomgångarna på väldigt länge och resultatet blev därefter. Ynka 7 rätt!

De första 6 matcherna ser väldigt enkla ut på kupongen men,

Match 1: West Brom Manchester City kan egentligen sluta hur som helst. West Brom med 4 raka segrar hemma lär bli en svår nöt för City att knäcka. Ni som har helgarderingar att utnyttja bör ha en hel på den här matchen. City har inte kommit upp i fjolårets form ännu!

Match 4: Manchester United Stoke. United har hittat formen men har haft flertalet spelare på landslagsuppdrag och det är alltid svårt att resa och ladda om inför en ligamatch. Stoke är svårspelade. Chelsea avgjorde i slutet och vann hemma med 1-0. Stoke har kryssat en hel del så den som har råd garderar med minst 1x i alla fall.

Match 5: Swansea vet man inte var man har. De har blandat strålande insatser med katastrofala. Det finns chans att Wigan vinner den här matchen och därför garderar vi med en 1 2.

Längre ner på kupongen ser det mer svårspelat ut vecka 42. Därför har vi valt att gardera en hel del från match 7 – 13 på veckans stryktipsförslag.