PSV Eindhoven – AIK i Europa League torsdag kväll kan bli en riktigt intressant match även om det holländska storlaget PSV Eindhoven är tippade som segrare av de allra flesta. AIK är med i toppen av Allsvenskan och är i relativt bra form. Det är många svenska lag som överraskat mot topplag ute i Europa tidigare och det känns lite som att det är dags att AIK nu ska ta en fin skalp imorgon torsdag kväll om man nu får säga att ett oavgjort resultat är en skalp? För mer än oavgjort för AIK mot hemmalaget PSV Eindhoven tror jag tyvärr inte det räcker till. De senaste två matcherna i Europa League har AIK förlorat och det är nu som upplagt för en härlig överraskning i fotbolls Europa med svenskt i huvudrollen. Matchen PSV Eindhoven – AIK sänds torsdag 25 oktober i tv kanal TV4 Sport med start kl 21.00. Spelsajtens speltips för PSV Eindhoven – AIK blir som sagt var oavgjort resultat och matchen kommer sluta 2-2, inga tveksamheter på det!

AIK

PSV Eindhoven – AIK