Stryktipset vecka 43 bjuder inte direkt på några toppmatcher men det finns en match som är sevärd på veckans stryktips och det är Arsenal Queens Park.

stryktipsförslag vecka 43Arsenal Queens Park är också tv matchen den här veckan och det vore väl f–n om det inte skulle blir en 1:a. ”Ursäkta alla QPR fans” men ni kommer få det svårt på Emirates. Arsenal har visserligen inte gått som tåget sista tiden med förlust i ligan och champions league men det känns som att det är dags för 3 poäng mot bottenlaget QPR. Queens Park har egentligen ett riktigt bra lag på papperet och borde ligga bättre till i tabellen.

Vi kommer inte gå igenom alla matcher men för att nämna några så har vi ett kryss i mötet mellan Ipswich och Sheffield W. Det är ett riktigt bottenmöte där båda lagen har svårt att producera mål framåt. Oddset lär inte vara högt på att matchen slutar 0-0.

En annan intressant match är Middlerbrough – Bolton. Middlesbrough har bästa formen i Champions ship och bör vinna men Bolton har i veckan gjort klart med Crystal Palace succe manager Dougie Freedman. Alla vet vad ett mangerbyte kan göra när det gäller inställning hos ett lag. Därför finns chansen att Bolton krigar till sig en pinne.

Eftersom vi kör vidare på vårt 64 raders system så har vi bara 6 halvgarderingar att tillgå och det är svårt att hitta säkra matcher på veckans stryktipsomgång. Leicester ser vi tillsammans med Arsenal som veckans säkraste matcher.