Veckans stryktips innehåller ett par riktigt intressanta matcher. Som vanligt kommer vi använda oss av 6 halvgarderingar för 64 kr när det gäller stryktipset vecka 44.

stryktipsförslag vecka 44Vi kommer inte gå igenom alla matcher på veckans stryktips utan kommer ta upp några som vi ser ett mervärde.

Match 1: Fulham – Evertion

Den här matchen kan egentligen sluta hur som helst. Det är två lag som inlett Premier League riktigt bra i år. Fulham är svårslagna  hemma på Craven Cottage och det är endast Manchester City som tagit poäng där. Man har flera rutinerade spelare där Riise och Berbatov är två av dem. Everton har också bra form och endast 1 förlust i år på 9 matcher. Det är riktigt starkt. Tittar man på inbördes möten lagen emellan så är det klar fördel för Fulham.

Fulham 9 vinster

Oavgjort 1 match

Everton 2 vinster

Mycket talar för att 1x ska räcka långt i match 1 på kupongen.

Match 4: Swansea – Chelsea

Det här är en svårtippad match. Hjärtat klappar för Chelsea så därför har vi lämnat gardering på den här matchen. Dock så kan faktiskt Swansea överraska om de får allting att stämma. Swansea spelar med snabba omställningar och gör mycket mål. Tyvärr släpper de även in mycket mål så kan de få ordning på defensiven i den här matchen finns det chans till skräll! Förra året slutade matchen 1-1 lagen emellan.

Match 5: Tottenham – Wigan

Här finns det chans för veckans skräll! De flesta, i princip alla tror att Tottenham kommer vinna den här matchen enkelt. Men jag är inte så säker på det! Wigan är mycket bättre än tabellen visar. Laget har någonting på gång och har sakterliga börjat klättra i Premier League tabellen. Det finns risk att Tottenham underskattar motståndet. Om wigan kommer lyfta långa bollar över Tottenhams höga press och därefter flyttar upp spelet så finns det chans till att man får med sig poäng. Bjuder man däremot upp till dans och försöker spela sig igenom mitten så kan man nog räkna med att sätta sig på bussen hem med flertalet mål i arslet..

Match 9 Birmingham – Ipswich.

Vårt råd lyder. ”Slösa inga garderingar” på den här matchen. Ursäkta alla Ipswich fans men ni är helt enkelt för dåliga. Ipswich kommer tyvärr åka ur The Champion ship. Här har ni stryktipset vecka 44:s mest säkra match. Vi spikar 1:an och går även all in hos bet365.com till oddset 1.90 och sätter våra 500 kr på den matchen.

Har ni några intressanta matcher som ni vill nämna på veckans stryktipskupong så kommentera gärna!