Här följer veckans stryktipsförslag på 6 halvgarderingar (M64) för 64 kr. Stryktipset vecka 45 är en kupong med enbart engelska matcher vilket uppskattas!

stryktipsförslag vecka 45

De två säkraste matcherna på veckans kupong:

Match 2 Everton – Sunderland (2)

Everton har fått sin bästa start på många år i Premier League. Man ligger 4:a med bara en förlust på 10 matcher. Skadeläget ser ljust ut med endast Gibson borta. Sunderland har Mcfadden, Brown och Bramble borta. Den här matchen måste Everton vinna om man ska haka på i toppen och jakten på en Champions League plats. Sunderland harvar nere i botten och kommer tyvärr fortsätta att göra det den här säsongen där man får rikta in sig på att rädda kontraktet.

Match 9 Cardiff – Hull (1)

Cardiff är The Championchips utropstecken såhär långt. Hull är visserligen också bra men kommer inte räcka till i den här matchen.

Se upp för:

Fulham som har vilat i veckan. Man har ett mycket rutinerat gäng och räkna med att man kommer sikta in sig på försvarsspel och snabba kontringar. Arsenal har haft en tung bortamatch i CL i veckan och resan samt resultatet där man tappade en 2-0 ledning tär förstås på psyket. Orkar man ladda om batterierna? Garderas tidigt!

Watford som har bra form. Leeds däremot har gått knackigt sista tiden och det är svårt att veta var man har laget. Det är många av svenska folket som tror på Leeds men vi väljer att gardera.

Hur tippar ni? kommentera gärna!