Chelsea – Liverpool, två topplag i Premier League möts, två bröder Ricky och Micky som håller på varsitt lag. Hur kommer det sluta? Ja det beror på vem av bröderna man frågar…

Premier League

Vi börjar med Micky.

Micky (Liverpool fan): Ja, även om inte Liverpool för tillfället tillhör toppen av Premier League så är Liverpools signum att de alltid presterar urstarkt mot de bästa lagen. Här mot Chelsea är jag övertygad om att Gerrard och kompani är heltaggade och kommer att förstöra alla Chelsea fans söndag. Så tyvärr brorsan (Ricky) så kommer du att svära dig till sömns imorgon kväll!

Mickys bästa YouTube klipp minne: Om jag måste välja ett bland alla möten där Liverpool krossat Chelsea så väljer jag ett som inte ligger så långt tillbaka i tiden för att återigen säga att Liverpool är urstarkt mot andra storlag.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=SoHdIvzpdhw[/tube]

 

Och sedan Ricky.

Ricky (Chelsea fan): Chelsea vann i Champions League i veckan och Liverpool fick stryk i Europa League. Skillnaden är att Chelsea var tvungna att gå för fullt med bästa laget medan Liverpool ställde över flera ordinarie spelare för att satsa på ligan på söndag. Jag tror Chelsea kommer vila en hel del spelare på söndag istället när man möter ett lag från de nedre regionerna av tabellen. Man bör kunna slå Liverpool med ett par mål även om man ställer upp med B-laget. Vi får se hur Di Matteo formerar sitt lag. Chelsea saknar Frank Lampard som är skadad och som dessutom ryktas vara på väg bort enligt Aftonbladet.

Rickys bästa YouTube klipp minne:

Vi hämtar ett från i närtid där Chelsea slog Liverpool i FA Cup finalen 2012.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=lSSbgU_KKbQ&feature=related[/tube]