Stryktipset vecka 46 är återigen i mina ögon en rolig kupong med många intressanta matcher. Vi kommer byta taktik och från gå 64 raders till att testa ett 72 raders system som bygger på 2 helgarderingar och 3 halvgarderingar. De fyra första matcherna ser ut att vara säkra ettor! Men vill man åt pengarna så är det ingen mening med att spika de fyra ettorna som säkerligen större delen av svenska folket gjort. Vi chansar med två kryss helt enkelt.

stryktipsförslag vecka 46Match 1:

Många tror på Liverpool och det kan vara för att det finns många fans där ute men faktum är att Liverpool bara mäktat med 1 seger hemma hittills i Premier League. Antingen vinner Liverpool den här matchen väldigt enkelt eller så kommer man få det jobbigt. Vi chansar med ett kryss. Vi såg vad Wigan gjorde borta mot Tottenham där man lyckades vinna med 1-o. Krysset känns inte helt ologiskt och bör garderas tidigt.

Match 2:

Ser ut att vara en av veckans säkraste matcher. Det kändes som luften gick ur Villa när man förlorade hem mot United efter att ha tappat en 2-0 ledning till stryk med 2-3 sista halvtimmen. City är starka hemma och måste vinna sådana här matcher i jakten på titeln.

Match 4:

Queens Park Rangers har gjort det bra sista tiden men har saknat det där lilla extra. Man har varit med i alla matcher mot bra motstånd. Nu tror vi att Mark Hughes mannar drar proppen ur och kör över  Southampton hemma. Det är ett riktigt bottenmöte men vi tror att det nu lossnar för QPR. Ettan är given för oss på veckans kupong. QPR:s trupp är så pass bra att laget borde ligga högre upp i tabellen. Skulle man tappa poäng här så lär Mark Hughes hänga löst som manager.

Match 6:

Westbrom med 5 vinster och endast 1 förlust hemma blir någonting att bita i för Chelsea. Den  här matchen bör garderas tidigt. Efter allt som hänt med domare som dömt Chelsea så lär det vara en del press på aningen mindre meriterade domare Michael Oliver. Pallar han för trycket? Inför mötet med United hade Chelsea chansen att rycka åt sig en 7 poängs ledning i Premier League. 1 förlust och 2 oavgjorda senare så är läget annorlunda. Man förstår vilka marginaler det är i Premier League. Formsvacka på gång? Nej vi tror inte det. Chelsea reser sig ovh vinner med uddamålet!

Match 11:

Crystal Palace har jobbat sig upp mot toppen och lär formodligen stanna där. Man har spelat sjukt bra sista tiden och ett Derby med sviktande form kör man över hemma. I mina ögon är det här kupongens säkraste etta!

Hur spelar ni? Har ni några matcher som ni har tips om. Kommentera gärna!