Stryktipset vecka 47 innehåller endast 4 matcher från Premier League vilket är aningen tråkigt. Premier League lagen har man oftast hyffsad koll på till skillnad mot the Championship. Veckans Stryktipsförslag bygger på 6 halvgarderingar för 64 kr. Vi berör några av de matcher som vi tycker är intressanta på veckans stryktips kupong.

stryktipsförslag vecka 47Match 1:

Everton Norwich hade för någon månad sedan varit en solklar 1. Men faktum är att Norwich har haft en grym form på sista tiden. Everton är givetvis mycket bra och bör vinna men vi garderar med tanke på Norwich form.

Match 2:

United – QPR är veckans säkraste match på stryktipset. Jag kan inte på något sätt se hur QPR ska kunna lyckas ta poäng. Inte ens om United får en man utvisad. United som redan är klara i CL vilade många spelare när man förlorade mot Galatasaray i veckan. Det är inte värt att slösa gardering på den här matchen. Solklar Etta!

Match 7:

Brighton – Bolton ser på förhand ut att kunna bli en enkel hemmaseger. För de som är lite mer insatta så har Bolton börja ta poäng sedan managerbytet för några omgångar sen. Det är svårt att säga hur bra Bolton är men definitivt bättre än vad tabellen visar. Känns som 2:an bör finnas med på kupongen!

Match 10:

Ipswich – Peterborough är två mediokra lag. I den här stryktipsmatchen chansar vi med etta i form av hemmaplan och i brist på garderingar. Båda lagen är för dåliga för The Championship och den här matchen kan sluta hur som helst. Garderas tidigt för den som har råd.

Match 11:

Mot League One.. Ja tyvärr Leeds. Det ser inte bra ut! Formen pikar spikrakt neråt och man har inte tagit många poäng de senaste 6 -7 matcherna. Dessutom möter man serieledarna Crystal Palace som fullkomligt öser in mål och går som tåget. Det finns inte mycket som pekar på att Leeds ska vända den dåliga trenden i den här matchen. Tvåan spikas!

Det var några reflektioner utan att gå in på detaljer om veckans stryktips kupong. Har ni några heta ess i rockärmen? Kommentera gärna eller lämna in veckans stryktips kupong hos Svenska Spel. Kom ihåg att en ensam vinnare med 13 rätt på stryktipset är garanterad 10 miljoner!

Tippa stryktipset hos Svenska Spel här