Stryktipset vecka 48 bjuder på en hel del luriga matcher! Var hittar du skrällarna? Visst det går att tippa på favoriterna men då är förmodligen utdelningen rätt kass och vad är det för mening med det? Visst du kan få en t-shirt som det står 13 rätt på och vinstpengar på mellan 1000 – 10.ooo kr. Nej det är inte vår melodi. Veckans stryktipsförslag har vi dock fegat en aning och har inte lika många skrällar som vi brukar. Vi kommer beskriva några av skrällarna lite närmare. Den här veckan har vi valt att spela 64 raders stryktips – M64. 64 kronor är ungefär vad en medel svensson spelar för i veckan på stryktipset!

stryktipsförslag vecka 48 Match 1. Arsenal Swansea
Swansea inledde säsongen bra och efter ett tag trodde man att laget skulle tappa i tabellen. Men så har fallet inte varit. Nu har man klättrat ytterligare några placeringar på slutet och ligger precis bakom Arsenal i tabellen. Visst Arsenal är starka hemma på Emirates stadium men har två raka kryss och kanske att man börjar ana en liten formsvacka. Swansea slog starka West Brom senast nu i veckan med 3 – 1 och man är helt enkelt livsfarliga i sina snabba omställningar. Swansea är en av skrällarna på veckans stryktipskupong!

Match 2. Fulham – Tottenham

Tottenham går från klarhet till klarhet. Man vann över Liverpool i veckan men för er som inte såg den matchen så var Tottenham pressat långa stunder på sin egen hemmaplan. Fulham kryssade borta mot Chelsea och släppte knappt till en målchans på Stamford Bridge. Är det något som Fulham kan så är det att parkera bussen framför mål. Jag tror att man kommer börja avvaktande även mot Tottenham och satsa på sina kontringar. Kacaniklic är fortfarande skadad vilket är synd. Han tillför en hel del med sin snabbhet i anfallet. Tottenham borde ha självförtroende efter vinsten mot Liverpool men jag tror att man har övermod här och inte förstår vilken tuff match som väntar. Fulham är egentligen ingen skräll i mina ögon men flera av svenska folket lär strecka en 2:a eller x2 på Tottenham. Vårt tips, Ta med ettan!!

Match 8. Bristol C Wolverhampton.

 Två lag med usel form! Wolverhampton har ett så pass mycket bättre lag på papperet än vad tabellen visar. Vänder man den dåliga trenden nu mot usla Bristol C. (Ursäkta alla fans men Bristol spelar ingen vidare fotboll för tillfället). Matchen kan egentligen sluta hur som helst. Tvåan bör finnas med på kupongen.

Match 11. Nottingham Hull

 Detta är ett bra möte i the Championship med två lag som jagar den absoluta toppen. Hull blandar och ger på bortaplan. 4 vinster 1 oavgjord och 4 förluster. I min värld är det ett tecken på att man även satsar offensivt på bortaplan. När man väl får det att stämma så vinner man och ibland förlorar man. Därför tar vi med 2:an på kupongen borta mot Nottingham som egentligen bör vinna den här matchen med den spelartruppen.

Spela stryktipset vecka 48 här