Här kommer ett hett speltips inför kvällens Chamions League matcher. Barcelona – Benfica möter varandra i den sista gruppspels matchen och redan klara Barcelona vilar många av deras ordinarie spelare som ersätts med flera lovande spelare och andra som kommit tillbaka från skador. Benfica däremot har mycket att spela för och har fortfarande chansen att ta sig vidare då man ligger tvåa i gruppen på sju poäng, samma som trean Celtic. Så Benfica har pressen på sig att vinna matchen och kommer göra allt för att gå vidare till kvartsfinalspelet i Champions League. Svenskt Spel tror starkt att ett heltaggat Benfica kan slå ett reservbetonat Barcelona och det är bra odds på Benfica seger; 6.30 hos Betsson. Mötet Barcelona – Benfica startar kl. 20.45 ikväll 5/12.

Champions League

Hitta bästa oddsen och bonusarna i Svenskt Spels bonustråd (Bonustabellen)!