Veckans stryktipsförslag för stryktipset vecka 49 är det svåraste tipset den här hösten och vintern. Det är mycket svårt att hitta en enda säker match som man tror på. Det  gör dock tipset inte intressant utan tvärtom. Det finns mycket pengar att hämta den här veckan om det skräller och man lyckas pricka in de skrällarna. Vi har valt att kör ett system med 2 helgarderingar och 3 halvgarderingar.

Vi kommer som vanligt inte gå igenom alla matcher på stryktipskupongen utan väljer ut ett fåtal som vi vill lyfta fram.

strryktipsförslag vecka 49Match 3 Southampton – Reading

Southampton förlorade senast mot Liverpool borta med 1-o men hade innan dess en postiv formkurva. Reading har inte vunnit på bortaplan än och man måste göra något snart för att inte halka för långt efter.  Det känns som Southampton har blivit mer stabila och börjat komma in i Premier League tempot. Säker 1:a

Match 4 Sunderland – Chelsea.

Chelsea körde över Nordsjaelland i Champions League i veckan med 6-1 hemma där Torres gjorde 2 mål. Möjligen har det gett spelarna mer självförtroende och kan ha varit vändningen på den dåliga form som laget haft. Lampard och Daniel Sturridge finns möjligen med i truppen efter skadefrånvaro. Terry ser ut att vara tillbaka till nästa helg. Vi tror att Chelsea kommer bli starka från och med nu då i och med en skadefri trupp och man går in i en tung period med många matcher i december. Säker 2:a

Match 8 Crystal Palace – Blackpool

Crystal Palace tappade för några omgångar sen ligaledningen till Cardiff. Man har inte övertygad på samma sätt som i början på säsongen men laget har en otrolig kapacitet och hemma så ska man slå Blackpool om man vill ha något med seriesegern att göra. Säker 1:a

Match 9 Huddersfield – Bolton

Huddersfields formkurva pekar rakt neråt och Bolton har blandat och gett sista tiden. Detta kan vara kupongens svåraste match att tippa. Båda lagen brukar bjuda på mycket mål och spelar sällan oavgjort. Det är omöjligt och säga åt vilket håll det lutar åt. 1X2 är på sin plats. Helgardering!

Har ni någon bra info om veckans stryktips vecka 49 så kommentera gärna! Det är alltid kul med diskussion om vilka matcher man tror på!

Tippa stryktipset vecka 49 hos Svenska Spel här