Stryktipset vecka 50 ser onekligen väldigt intressant ut. De närmsta två veckorna kan bli helt avgörande i utgången för Premier League. Det är nu Premier League lagen går in i en tuff period med många matcher. Stryktipset vecka 50 innehåller 5 matcher från Premier League. Vi har valt att spela ett 64 raders system med 6 halvgarderingar. Som vanligt berör vi några av matcherna på veckans stryktipskupong.

stryktipsförslag vecka 50Match 1 Liverpool – Aston Villa

Liverpool har kommit in i en positiv trend med 3 raka segrar mot Southampton, Udinese och West Ham. Det ser ljust ut på skadelistan där man endast har Borini, Kelly och Enrique borta. Mest kännbart är nog Enrique som varit stabil hela hösten på sin vänsterbacksposition. Aston Villa har tagit sina poäng och är svårslagna men faktum är att man just nu toppar en tabell i Premier League och det är skadelistan! Man har 7 spelare borta och därför väljer vi att spika 1:an!

Match 2 Manchester United – Sunderland

Ligans formstarkaste lag mot ett av ligans formsvagaste. United har 9 vinster och 2 oavgjorda mot Sunderland på de 11 senaste! Man United har några spelare på skadelistan. En spelare som inte är skadad men som varit sjuk i veckan är Wayne Rooney. Frågan är om Ferguson väljer att vila Rooney till förmån för Chicharito. Oavsett så är United för starka hemma på Old Trafford. Säker etta!

Match 4 Queens Park – Fulham

Vecka ut och vecka in har jag sagt att det ska vända för Queens Park Rangers med tanke på den trupp som de har! Man sparkade Mark Hughes för några omgångar sen men det har inte fått någon vidare effekt. Man har lyckats kryssa tre matcher på raken med det kommer inte räcka i längden. Man måste börja ta 3 poängare och försöker man gå framåt i den här matchen vilket jag tror man kommer göra så kommer man bli sönderkontrade av Fulham. Fulham hade glädjande nog Kacanicklic tillbaka senast i 2-1 segern över Newcastle. Moralen borde ha stärkts i och med den matchen och därför kommer man lyckas slå bottenlaget QPR borta. Vi chansar med säker 2:a!

Match 11 Burnley – Watford

Den här matchen kan egentligen sluta hur som helst. Men det som vi sett under hösten från Zolas Watford är mycket lovande. Man har spelat rolig och rörlig anfallsfotboll. Man åkte på en rejäl plump senast mot tabellfyran Hull men innan dess har man gått som tåget och gjort mycket mål. Zolas gäng får vårt tips den här veckan utan garderingar. Säker 2:a!

Dagens datum fram till nyår är för oss på Svenskt Spel den roligaste spelmånaden. Man diskuterar odds, stryktips och olika matcher med polarna. Man sätter på en balja kaffe, dricker glögg eller tar några pilsner. Allt detta gör man i kombination till alla härliga matcher som visas på tv:n! Vi helt enkelt älskar stryktipset med de pling i rutan som följer!

Kommentera gärna stryktipset vecka 50 och om ni har något riktigt bra förslag att dela med er av på veckans stryktips kupong!