Stryktipset vecka 51 kommer vi kalla för skrälltipset! Vi har chansat rejält på veckans stryktipskupong som består av 6 halvgarderingar för 64 kr. Veckans stryktips har inte många säkra matcher på kupongen. Vädret kommer påverkar planerna i England och vi räknar därför med skrällar i helgen!

stryktipsförslag vecka 51

Match1. Manchester City – Reading

Ska vi nämna någon säker match den här veckan så är det Manchester City som i princip hela svenska folket tror på. Men vi väljer att chansa med ett säkert kryss i den matchen även om det inte är speciellt troligt.

Match 2. Newcastle – Queens Park Rangers

Queens PR har fått upp ångan och inte förlorat under manager Harry Redknapp. Man har fått till defensiven och magkänslan säger att man kan lyckas att vinna borta mot Newcastle. Det är två relativt målglada gäng som möts och 1 2:an känns som en bra gardering på stryktipset .

Match 4. Tottenham – Stoke

Stoke är ett av ligans formstarkaste lag och man är svårslagna. Därför tror vi att man lyckas få med sig en poäng på White Heart Lane då man har en bra defensiv. Tottenham bör vinna om man ska hänga på toppen men vi tror att man inte fixar att bryta ner Stoke. Säkert kryss.

Match 5. West Bromwich – Norwich

Efter en stark inledning på säsongen så har West Bromwich gått lite knackigare på slutet. Formen pekar neråt. Det är två formkurvor som möts i tabellen där Norwich kurva pekar spikrakt uppåt. Vi tror dock att mötet kommer sluta med delad poäng då Westbrom är svårslagna hemma.

Match 6. West Ham – Everton

West Ham har flera spelare borta. Everton saknar Fellaini som brukar vara Evertons kugge i anfallsspelet. Vi har med 1 2:an på kupongen då vi tror att West Ham kan få tokspelet hemma på Upton Park och grisa in ett par bollar.

Spela stryktipset hos Svensk Spel här

Match 11. Peterborough – Bolton

Peterborough är fast förankrat i botten och de förlorar vecka ut och vecka in. Känns rätt onödigt att slösa en gardering på den matchen även om Bolton inte är ett topplag så är de klasser bättre. Spiktvåa!!

Match 13. Watford – Nottingham

Vi chansar med ett säkert kryss. Watford spelar gladfotboll under Gianfranco Zolas ledning! Frågan är om det går att spela gladfotboll i England då vädret börjar påverka planerna.

Här är ett gammalt nostalgi klipp mellan Watford och Nottingham i FA cupen från 1988 – 89. Observera planens status 😉

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=h-lW4a3t8cA[/tube]