Manchester United är i riktigt bra form och i eftermiddag tar man emot gästande West Bromwich 16.00 i Premier League. Även om Manchester United som i förra matchen låg illa till mot Nerwcastle med knaggligt försvarsspel har man vassa målgörare som producerar hela tiden. Då vann man med 4-3 efter en suverän upphämtning. Nu ligger West Brom på en sjätteplats så helt ofarliga är de inte men man möter Man Utd på på deras hemmaplan och det ska inte gå att klara av. Man Utd är alldeles för starka och man ser sin chans att redan nu börja säkra upp en Premier League seger för den här säsongen. Däremot tror Svenskt Spel inte att Man Utd kommer få det helt enkelt under hela matchen och därför kan det bli mycket intressant att följa matchen med Livespel och oddsa under matchens gång. Ett perfekt läge blir det om West Brom skulle ta ledningen under första halvlek eller senast i första halvan av andra halvlek, då ska man slänga in ett odds på att nästa mål görs av Man Utd.

Så vårt speltips blir att antingen slänger man in en större summa o satsar på 1,30 i odds (hos Unibet) för Man Utd seger men ännu bättre är att man inväntar matchen och utnyttjar situationerna som uppstår under matchens gång för att på så sätt förhoppningsvis få till bättre odds via Livespel (Liveodds).

Manchester United