Årets första stryktipsförslag från Svenskt Spel

Nu är det 2013 och vi tar oss an nya utmaningar! Årets första stryktipsförslag kommer handla om FA-Cupen. Alla vet vad FA-Cupen innebär och det är inget annat än skrällvarning på kupongen. Englands planer börjar bli allt sämre med tanke på klimatet och vi tror på mycket mål.

System stryktipset – M64

Vi kommer inleda årets stryktips med ett 64 raders stryktipsförslag som bygger på 6 halvgarderingar. Som vanligt kommer vi analysera några matcher.

stryktipset vecka 1Match 1 Aston Villa – Ipswich

Aston Villa har inte haft någon vidare form sista tiden i ligan och nedflyttningsstrecket kryper allt närmare. Magkänslan säger att det inte blir någon lätt uppgift att ta sig an Ipswich även om Ipswich parkerar på en 19:e plats i The Championship. Läge för skräll och vi garderar med en 1 2:a.

Match 6 Crystal Palace – Stoke

Crystal Palace ligger på en 3:e plats i The Championship och har siktet inställt på en återkomst i Premer League efter många år i The Championship. Hur ska Stoke agera? Stoke brukar backa hem och täppa till bakåt. Stokes spel bygger mycket på kontringar och långa bollar på Kenwyne Jones på topp. Vad kommer hända om man försöker föra matchen mot ett på papperet lite sämre lag? Vårt tips är att Crystal Palace skräller och vinner hemma.

Match 9 Leeds – Birmingham

Vi tror på hemmastarka Leeds! Leeds har efter en svag start börjat klättra i Ligan och finns det något som man har chans att gå långt i, så är det FA-Cupen. Birmingham har varit en besvikelse såhär långt i The Championship. Vi spikar ettan på Leeds! ”3-2 till Leeds” som gamle PG på Svenska Spels oddset hade sagt.. 😉

Match 10 Manchester City – Watford

Veckans säkraste match? Frågan är om City kommer vila ett par spelare. Dock så har man en så pass stark trupp så man vinner enkelt hemma. Känns inte som laget blir så mycket sämre om man slänger in Carlos Tevez och Mario Balotelli på topp istället för Agüero och Dzeko. Nej ettan känns klar! säker etta!

Match 13 Southampton – Chelsea

Southampton är svårslagna hemma. Det såg vi inte minst när Arsenal fick oavgjort senast. Chelsea har fått motstå mycket kritik efter förlusten mot QPR hemma senast. Innan dess hade man 4 raka segrar och kändes på gång. Vi tror Chelsea vinner men en kryssgardering bör vara på sin plats. Chanstvåa!

Hur spelar ni? Kommentera gärna!

Spela stryktipset hos Svenska Spel här