Färjestad – AIK möts kl. 16.00 idag och den här matchen känns given på förhand. Svenskt Spel ser bara ett scenario i denna match och speltipset går naturligtvis till Färjestad som helt enkelt ska vara alldeles för bra för AIK i nuläget. Färjestad ligger på fjärde plats med 69 inspelade poäng och tampas mot topplagen i Elitserien medan AIK befinner sig på tionde plats med 41 poäng och bara två lag bakom sig i tabellen. Kollar man in formen för de bägge lagen talar statistiken sitt tydliga språk. I jämförelse med alla elitserielag så är Färjestad näst bästa lag de senaste fem omgångarna med tolv inspelade poäng och AIK har bara lyckats skrapa ihop tre poäng på lika många matcher. Dessutom har Färjestad hemmarink i eftermiddag så det borde vara helt omöjligt för AIK att ens få oavgjort i denna drabbning.

Speltips Färjestad – AIK: 4-1

Se topplista på odds här!

Färjestad - AIK speltips