Första veckan på länge som stryktipset ser överkomligt ut! Tyvärr så kommer det inte bli några pengar om alla säkra matcher går in. De som är ute efter de stora pengarna garderar match 1 och 2. Vi spelar ettor på dessa matcher och försöker sätta skrällarna lite längre ner på kupongen. Som vanligt kommer vi diskutera några av matcherna på veckans stryktipskupong. Vårt tipsförslag bygger på 1 hel och 5 halvgarderingar för 96 kr.

stryktipset vecka 3

Match 3 Newcastle – Reading

Newcastle är fruktansvärt ojämna. Skillnaden på laget från förra säsongen är som natt och dag och nu har man sålt en av sina bästa spelare till Chelsea. Magkänslan säger att Reading har chans att skrälla här.

Match 4 Swansea – Stoke

Stoke förlorade hemma mot Chelsea senast i ligan med 0-4 men det speglade inte riktigt matchbilden även om Chelsea var det bättre laget. Däremot har Swansea bara 2 förluster hemma den här säsongen medans Stoke endast har 1 vinst på bortaplan. Det borde innebära enligt statistiken att man klarar sig rätt långt med 1X.

Match 6 Wigan – Sunderland

Två lag som har problem med målskyttet. Blir inte förvånad om matchen slutar 0-0. Vi chansar med ett säkert kryss.

Match 8 Millwall – Burnley

Två lag med bra form. Båda lagen klättrar i tabellen och det känns som matchen kan sluta hur som helst. Räknar med att båda lagen går för seger.

Match 10 Blackburn – Charlton

Det har varit turbulent i Blackburn hela säsongen. Klubben har missköts på det ekonomiska planet. Det är först nu man börjar se lite ljusningar i klubbens ekonomi och hur man har organiserat sig. Det har varit personer inblandade och tagit beslut som inte har så mycket fotbollskunskap om hur en klubb på den här nivån ska skötas. Det ryktas att Martin Olsson är på väg att bli såld till Premier League klubben West Ham för ca 40 miljoner. Blackburn har 3 vinster och 1 oavgjord på de fyra senaste. Vi tror att formen håller i sig och att man vinner hemma. Säker etta!

Match 13 Watford – Huddersfield

Watford slog hemmastarka Middlesbrough borta senast och har en positiv formkurva. Man ligger 6:a nu och jagar en Premier League plats. Fortsätter klättringen för Zolas offensiva gäng? Ja vi tror det. Säker etta!

En ensam vinnare på stryktipset får 10 miljoner kronor!
Spela veckans stryktips hos Svensk Spel här